Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Dongguan Kaimiao Electronic Technology Co., Ltd
Thuis ProductenAutomatische Laadkleplift

Van de de Laadkleplift van Honda Elysion 2016+ de Slimme Elektrische Automobieltoebehoren

China Dongguan Kaimiao Electronic Technology Co., Ltd certificaten
China Dongguan Kaimiao Electronic Technology Co., Ltd certificaten
Hello, Florence. Wij hebben één laadklep op Hyundai Tucson getest. Wij vonden dat de productkwaliteit goed is

—— Bolkar

zij producten zijn het beste in de markt wij ander bedrijf hebben gebruikt. daar is de filedienst professiona.l

—— M. Nolan

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Laadkleplift van Honda Elysion 2016+ de Slimme Elektrische Automobieltoebehoren

Honda Elysion 2016+ Smart Electric Tailgate Lift Automotive Accessories
Honda Elysion 2016+ Smart Electric Tailgate Lift Automotive Accessories Honda Elysion 2016+ Smart Electric Tailgate Lift Automotive Accessories Honda Elysion 2016+ Smart Electric Tailgate Lift Automotive Accessories Honda Elysion 2016+ Smart Electric Tailgate Lift Automotive Accessories

Grote Afbeelding :  Van de de Laadkleplift van Honda Elysion 2016+ de Slimme Elektrische Automobieltoebehoren

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KaiMiao
Modelnummer: Km-HE001
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 2 of 4 reeksen in één kartondoos
Levertijd: 7-10 dagen na storting
Betalingscondities: D/A, D/P, T/T, Paypal
Levering vermogen: 2000 SETS PER MAAND
Gedetailleerde productomschrijving
Automodel: Honda Elysion jaar: 2016+
Type: automobieltoebehoren Plaatsing op Voertuig: Achterdeur
Plaats van herkomst: China (vasteland) Zuigingsslot: Ja
Hoog licht:

de liftsysteem van de machtslaadklep

,

de uitrusting van de laadkleplift

De Macht van Honda Elysion 2016+ overhandigt Vrije Achterklep Speciaal voor Honda, Automatisch Laarssysteem

 

Acht functionele de industrie belangrijke technologie

 

Om voor bedrijfsfilosofie te dienen, leidt de klantenrichtlijn, diversificatie, breed dienstengamma voor de automobiel oprechte samenwerking van de toebehorenindustrie, tot briljant.

 

Beschrijving:


1) Aftermarket opent het elektrische bijwonende systeem van de laadkleplift en sluit uw laadklep door een knoop eenvoudig te drukken.
2) Deze slimme aftermarket laadkleplift verstrekt extra veiligheid en waarde aan uw voertuig. De installatie wordt in het leven geroepen voor doe-het-zelf- en komt met diverse steunen afhankelijk van uw auto.
3) De elektroaansluiting is nooit gemakkelijker, met gemakkelijk geweest om schakelaar en een Gebruiksklare Uitrusting te installeren. Dit betrouwbare systeem zal uit een hydraulisch systeem zonder al ingewikkeld loodgieterswerk en het onderhoud uitvoeren.
4) De uitrusting omvat Controlemodule, Gebruiksklare Uitrusting samen met het opzetten van steunen en hardware plus gemakkelijk om instructies te begrijpen.

5) Aftermarket past de lift van de machtslaadklep is retroactief aan een uitrusting voor alle familieleden in voorwaarden b.v. regenende dag voor alle weersomstandigheden, sneeuwende dag te gebruiken.

 

 

De elektrische Reden van het Laadklepdefect

 

  • De laadklep is niet op zijn plaats:

1) Alvorens te installeren, te controleren gelieve het boomstamhiaat, zijn de hoogte van de laadkleplift en het proces van het bladmetaal om het laadklephiaat te vermijden te groot. Het is moeilijk om het hiaat aan te passen.

2) Na het installeren in de eerste keer, moet u de hoogte van de laadkleplift plaatsen. Zorgvuldig ben! Ben zeker om het paneel van de boomstamversiering te verbinden alvorens te plaatsen.

① eerst, duw de laadklep aan de aangewezen hoogte.

② ten tweede, dring de laadklepschakelaar 3-5 seconden aan.

③ derde, geef uw handen vrij wanneer u correct „Di“ hoort.

④ vooruit, druk opnieuw de laadklepschakelaar.

⑤ vijfde, wanneer de laadklep klaar is te sluiten, duw het met uw hand om de boomstam te sluiten.

⑥ tenslotte, na 5 seconden, open de boomstam.

  • De laadklep is niet strak gesloten:

1) Verwijder het kussenrubber binnen de originele cilinder van het autoslot. Gebruik een schroevedraaier om het secundaire slot te sluiten, en trek uit dan het kussenrubber met een schroevedraaier.

2) Controleer het secundaire slot of gesloten is. Controleer het elektrische zuigingsslot of werkt. Als de elektrische zuiging normaal is, moet de slag van het elektrische zuigingsslot aanpassen. Als de twee het bevestigen noten op het elektrische zuigingsslot worden losgemaakt, wordt de slag langer. Als de twee het bevestigen noten worden aangehaald, wordt de slag korter. Zo, zouden de twee het bevestigen noten niet moeten zijn losmaken teveel of ook aangehaald.

3) Controleer de steunen of correct geïnstalleerd zijn. Controleer de schroeven of zijn veranderd. De controle voor interferentie van bedrading rust met andere componenten uit. Controle voor interferentie van het kussenrubber. Als de auto met enige pool en zijn laadklep niet strak gesloten is, te maken gelieve de lente (los één net) los.

  • De laadklep kan niet automatisch toenemen:

1) Controleer of het originele slot wordt geopend. Als het niet wordt geopend, controleer of de lijn van de slotcontrole of in slecht contact strak is. Als het slot wordt geopend, controleer of de laadklep wordt geopend en probeert om het met uw handen op te heffen. Als u kunt, u het programma moeten bevorderen.

2) Controle of de controlemechanisme bedradingsuitrusting in positie wordt opgenomen. Controle of de controlemechanismespeld wordt gebogen, of het in slecht contact is. Controle of de laadklep in het eerste leren op zijn plaats gesloten is.

  • Het elektrische zuigingsslot kan niet werken:

1) Controleer of de bedradingsuitrusting op zijn plaats wordt opgenomen, of de controlemechanismespeld wordt gebogen, of de bedradingsuitrusting in slecht contact is.

2) Gebruik schroevedraaier om het originele slot en de controle te sluiten of de elektrische zuiging het werk is. Als het niet werkt, sluit de kabel van de slotcontrole en de controle voor signalen af.

3) Gebruik een schroevedraaier om het secundaire slot te sluiten, en dan een multimeter te gebruiken om s-reeks uitrustingen van de originele auto, het outputsignaal te meten of het 12V is. Als niet, meet het outputsignaal is hoeveel volt. Controleer of het signaal schommelt. Als het originele voertuigsignaal schommelt, kan de lijn van de slotcontrole heeft probleem. U moet veranderen. Als het nog niet werkt, gebruik een elektrische kabel van 12V om de de lijn en controle van de slotcontrole te verbinden of het kan werken. Als het nog niet werkt, te controleren gelieve of de elektrische laadklep werkt, of de motor roteert. Als de elektrische laadklep niet werkt en de motor niet werkt, verander het elektrische slotcontrolemechanisme en de controle of het elektrische zuigingsslot beschadigd is.

  • De elektrische laadklep werkt niet na installatie:

1) Controleer of de macht wordt verbonden, of het met 12-16V wordt verbonden. Controleer of de gronddraad in slecht contact is, of het met de negatieve batterij wordt verbonden, of het controlemechanisme elektriciteit heeft, of de lijn van de slotcontrole wordt verbonden. Na het openen, luister zorgvuldig als er om het even welk het openen geluid is. Gebruik een schroevedraaier om het elektrische zuigingsslot te sluiten, controleren of het statuut van de laadklepschakelaar normaal is. Als het normaal is, verander gelieve het controlemechanisme en opnieuw te proberen.

  • De originele auto kan niet FOB werken:

1) Als de originele autosleutel FOB geen boomstamknoop heeft, controleer of de centrale controle signaallijn wordt verbonden opent. Dan, druk de laadklep het openen knoop en sluit FOB drie keer, controleren of het kan openen. Als het niet kan openen, controleer of de centrale controlelijn wordt verbonden, of in slecht contact is.

2) Als de originele autosleutel FOB een boomstamknoop heeft, controleer of de originele auto heeft signaal openen. Als niet, controleer of het moet worden gedecodeerd, of het wordt verbonden aan decoder, of de protocollijn (de BLIKlijn) wordt verbonden.

  • De originele autosleutel kan niet FOB de boomstam sluiten en openen:

1)Controleer of de sleutel FOB inductie heeft. Sluit de auto en gebruik FOB dan de sleutel om de auto te openen. Als de auto kan worden geopend, verander de voedingpositie. Als niet, de autosleutel voor behoefte om met inductie te zijn.

  • De elektrische laadklep opent automatisch:

1)Probeer om de centrale controle te verwijderen openen signaal. Als niet, probeer om de negatieve pool van de batterij 3 minuten af te snijden. Als het nog niet kan werken, wordt het geadviseerd om de voorschakelaar te installeren.

  • Plaatsende geheugenhoogte:

1) Na het installeren in de eerste keer, moet u de hoogte van de laadkleplift plaatsen. Zorgvuldig ben! Ben zeker om het paneel van de boomstamversiering te verbinden alvorens te plaatsen.

① eerst, duw de laadklep aan de aangewezen hoogte.

② ten tweede, dring de laadklepschakelaar 3-5 seconden aan.

③ derde, geef uw handen vrij wanneer u correct „Di“ hoort.

④ vooruit, druk opnieuw de laadklepschakelaar.

⑤ vijfde, wanneer de laadklep klaar is te sluiten, duw het met uw hand om de boomstam te sluiten.

⑥ tenslotte, na 5 seconden, open de boomstam.

  • Zonder Elektriciteit (Controle als klein omhoog de laadkleplichten) inschakelt:

1) Controle als de zekeringshouder elektriciteit heeft. Controle of de zekeringshouder correct of niet wordt opgenomen.

2) Controle of de zekering wordt geblazen en of de bedrading wordt kortgesloten.

3) Controle of de negatieve elektrode behoorlijk wordt verbonden en of de negatieve draad elektriciteit heeft.

 

 

Elektrische Laadkleplijst

Meer dan 200 automodellen, worden More and more automodellen ontwikkeld

 

Sommige modellen hebben sommige speciale voorwaarden, alstublieft ons voor nadere informatie contacteren

Toyota RAV4 (2013-2018)/Hooglander (2016+)/Wens (2016+)/Previa, Estima (2007+)/Fortuner (2009+)/Plunderaars (2015+)/Oker (2015+)/Sienta (2017+)/Camry (2018)/Levin/Land Cruiser (2008+)/het Hoge Dak van Hiace (2010+)/het Korte Dak van Hiace (2010+)/Alphard, Vellfire (2005+)/Innova (2016+)/Voxy, Noah (2014+)/Avanza (2017+)/Prius (2017+)/Prius A (2012+)/Venza (2015+)/CHR (2016+)
Volkswagen Tiguan (2010+)/Tiguan L (2017+)/het t-Roc van Sagitar (2015-2018)/(2018)/Touareg (2011-2017)/Golf 7 (2017)/Passat (2014+)/CC (2015+)/Multivan T5 (2012-2016) de Kever/van Caravelle T6 (2016+)/(2002-2016)/Sharan van Magotan B8 (2016-2017)/van Magotan B7 (2011-2016)/(2012-2018)
Honda HRV (2015+)/XRV (2015+)/Vezel (2015+)/de Odyssee van RK5 (2009+)/(2016+)/de Pendel van CRV (2017+)/(2017+)/Crosstour (2011+)/Elysion (2016+)/RG1 (2005-2009)/Mobilio (2018+)/BRV (2018+) de Overeenstemming/van Avavcier URV (2017+)/(2017)/Burger (2016+)
Nissan C26 (2010+)/C27 (2018+)/C25 (2017+)/de x-Sleep van Elgrand (2017)/(2014-2018)/Livina (2016+)/Terra (2017+) de Patrouille Y62 (2012+)/NV200/Murano/van Tiida (2009+)/van Qashqai (2016+)/(2015+)
Hyundai IX45 (2014+-)/IX35 (2012+)/IX25 (2015+)/Tucson (2016+)/H1 (2010+)
Kia Sorento (2016+)/KX5 (2016+)/KX3 (2015+)/KX7 (2017+)/Carens (2013)/Sportage (2016)/Niro (2018+)/Canival (2017)
Ford Kuga, Vlucht (2012+)/Rand (2015+)/Nadruk (2013+) de Stier/van Mondeo (2013+)/(2017+)/Everest (2016+)
Land Rover Land Rover-de Sport (2015+) Ontdekking 4 (2015-2016)/Ontdekking 5/van Range Rover Evoque (2013-2018)/(2017)/strekt zich Lont (2013+)/Freelander (2015+) uit
Chevrolet Orlando (2018) het "equinox"/van Capive (2015+)/(2017+)
Citroën DS6) (van 2015/DS7 (2015)/Aircross C5
Mazda CX-5 (2012+-)/CX-4 (2014+)/Mazda 5 (2012+)/Mazda 6 (2012+)/Mazda 8 (2012+)/Mazda 3 Axela (2016+)
BMW X1 (2012+-)/5 Reeksen (2012+)/3 Reeksen (2013+)/2 Reeksen van 218i (2016)/1 Reeks (2017+)/X3 (2011+)/X5 (2012-2015)
Mercedes-Benz E Klasse (2011+)/s-Klasse (2014+)/c-Klasse (2012+)/de GLC c-van de Klassencoupé (2015+)/(2016+)/GLA (2015+)/CLA (2015+)/Vito (2016+)
Audi A2L (2018+)/Q3 (2013+)/A3 (2014+) de Coupé/van A5 Sportback (2010-2016)/A5-(2018)/A6L (2012+)/A4L (2008+)
Peugeot 3008 (2013+-)/4008 (2017+)/5008 (2017)/308/308SW
Renault Kadjar (2016+)/Koleos (2017+)
Lexus NX200 (Alle Reeks)/NX200T (2015+)/RX200T (2016-2017)/RX300 (2016-2017)/RX270 (Al Reeks)/S (2013-2018)
Mitsubishi ASX (2013+)/Outlander (2014+)/Pajero (2012+)/x-Pander (2018+)/Pajero-Sport (2016+)/Eclipes Dwars (2018+)/Inger (2018)
Cadillac XTS (2013+)/XT4 (2018)/XT5 (2016+)/SRX (2012+)/CT6 (2016+)
Buick GL8) (van 2015-2016/GL8 28T (2017)/GL8 25S (2017)/GL6 (2017+)/voorzie (2014+)
Subaru Houtvester (2015+)/XV (2014+)/Levore (2015+)
Isuzu Mu-x (2015+)
Volvo XC60 (2011/2013/2015/2017/2018)/S60L (2014+)/S90 (2017+)
Skoda Buitengewone (2016+)/Octabia (2015+)/Kodiaq (2017)
Jeep Cherokee (2016+)/Grand Cherokee (2014+)/Kompas (2017+)
Infiniti QX30 (2017+-)/QX50 (2013-2016)
Opel Mokka-x (2016+)/Insignes (2016+)
Luxgen U5 (2017+)/U6 (2012+)
Geely Atlas (2016+) de Slag/van Emgrand GS (2016+)/(2018+)
Haval H7 (2016)/H8 (2016)/H2 (2017)
Borgward BX5) (VAN 2016-2017/BX7 (2016+)
Jaguar XE (2015+) het e-Tempo/het F-Tempo/van XFL (2017+)/
MG GS (2015+-)/MG6 (2017+)/ZS (2017+)
Masarati Levante (2017+)/Ghibli (2013+)
Ssangyong Tilivo (2016+)
Tesla Modellen
Suzuki SX4/Vitera
Porsche Cayennepeper (2012)

 

 

Van de de Laadkleplift van Honda Elysion 2016+ de Slimme Elektrische Automobieltoebehoren 0

Contactgegevens
Dongguan Kaimiao Electronic Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Carroll Chan

Tel.: +8613532848886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)